keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Vittu.

Oon menettänyt kiinnostukseni, uskoni ja toivoni niinku ihan kaikkeen. Kaikki vaan inhottaa. Tahtoisin vaan käpertyä sänkyyn yhä uudestaan ja tiltata Sex and the city -completen päälle ja viettää loppusyksyn ja talven silleen. Mutta toisaalta sekin vois jossain vaiheessa alkaa ahdistaa.

Oon väsyny kouluun. En oo tehny mitään koulutöitä ainakaan viikkoon. En edes käynyt luennoilla. Maanantaina ei vielä huvittanut, eilen olin niin totaalin karmean näkösessä kunnossa etten yksinkertasesti voinut, ja tänpäivänen luento oli peruttu. Eihän siinä mitään, mutta rästissä on luentopäiväkirjaa, esseetä, tenttiinlukua, kandintutkielmaa, luettavia artikkeleita, läksytehtäviä, ja vielä sitten oikeestaan tuplana lähes kaikkia noista. Ja en ole koskenutkaan. Ei nappaa. En vaan pysty ottamaan itseäni niskasta kiinni, kun ei edes sekään kiinnosta. Haluaisin edistyä, olla ylpeä aikaansaannoksista, mutta hoo vee vaan koko koulu juuri nyt.

Ylihuomenna pidetään pienelle osalle sukua tuparit tässä "uudessa" kämpässämme. Vähän silleen pikkujouluhenkeen. Salaattia, patonkia ja jotain makoisaa. Pitäisi hoitaa tuo edustuspuolikin kuntoon, siivota ja miettiä noi tarjoilut. Mutta en jaksa kumpaakaan. Ruokaa nyt vielä vähemmän miettiä kun jotain siivoamisnyhjäystä.

Laihdutus on ollut lomalla kaksi päivää. Ensimmäisen päivän takia, kun ahdisti, menkat alkoi ja koin kauheimman makeanhimoni varmaan kuukauteen. Sitten söin makeaa. Ja hiilareita muutenkin. En nyt ihan järkyttävästi, mutta jostakin, joko menkoista tai muusta johtuen heräsin eilen sitten ihan perseen näkösenä. Silmäluomia myöten, tai etenkin niistä, ihan turvonneena. En voinut tehdä mitään. Joten ahdituin ja söin lisää makeaa. Tänään on ahdistellut, mutta yritän nyt tsemppaa. Menkatkin alkaa olla ohitse päin, niin en voi syyttää niitäkään mistään. Yritän edes terveellisesti syödä, että saisin tän turvotuksen helpottamaan.

Tänään oli ultraääni mun käden takia. Eivät osanneet sanoa, mikä siinä on vialla, joten joudun seuraavaksi ilmeisesti magneettiin. Voikohan se olla joku vaarallinenkin sairaus? Mitäs jos se on oikeesti jokin hengenvaara, ja täällä mä ahdistelen jonkun koulun ja syömisen takia? Mitä vitun väliä? Mitä vitun väliä on millään?

Mut hei jee. En oo syöny lääkkeitä kai kahteen päivään.

Ei kommentteja: