sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Löytöjä ja katumusta.

Loppuviikosta shoppailin ihan hulluna ja ihan liikaa. Nättejä vaatteita ja sen sellasta. Viikonloppu meni muuten ok, tai siis on tähän mennessä mennyt, paitsi ton helkkarin viinan suhteen. Nätisti kyllä periaatteessa, mutta mutta... Siinä vaan on aina liikaa energiaa!

Perjantaina ihan turhaan join pikkupullon viiniä (300 kaloria), mutta se nyt ei niin paha ollut. Lauantaina pikkujouluissa kaksi kertaa samanmoinen ja vielä melkein kaksi siideriä (300+300+250+250=1100!!!). Nyt yritän tänään "paastota" kokonaan, vaikka oli kyllä pakko käydä tutuilla lounaalla. Eli siellä söin, mitä piti. Ehkä tollaset 600 kaloria yhteensä. Yritän pärjätä illan nyt melkein nollalinjalla ja vähän rankaista itteäni viime yöstä. Vaikka hauskaa kyllä oli. :)

Eikä tässä nyt hätää mitään, muuten menee niin vahvan tuntusesti. Oon ihan uudella tavalla oppinut hankkimaan netistä inspiraatiota. Blogeista, yhteisöistä, kuvista, videoista, ihan kaikesta. Vaikken muuten, niin ainakin se vie aktiivisuuden pois ruuasta ja sellasesta. Saan voimia vastustaa nälkää.

Herkkuhimot ei oo vierailleet pitkään aikaan. Oon ihan yllättynyt. Mut hyvä niin. Ei töissä, ei kännissä, ei mitenkään. Pahinta on vaan kun tulee nälkä, ja täytyy syödä ettei olis huono olo. Mikäs siihen auttais?

Uusi vaaka on edelleen ihana!

Mut nyt meen vähän kauppoihin ostelee siivousvälineitä tulevaa viikkoa varten. Pakollinen pikkujoulusiivous edessä, pöh. Aattelin että sorrun vielä yhteen ihanaan naistenlehteen, jos vaikka saisin sitten loppuillan ihailla kauniita naisia. :P

Ei kommentteja: