tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Shoppailua

Ostin vaa'an. Ei ihan sellanen nätti kun oisin halunnut, mutta oikein hyvä perusvaaka. Siihen voisi tallettaa viiden edellisen mittauksen tuloksetkin, mutta sitä en voi tehdä, ettei puoliso vaan niitä sattuisi näkemään. Olen liian painava.

Lintsasin koulusta tänään, mutta kirjotin kyllä koulutöitä vähän kotona, eli ei siinä kummempaa. Oikein hyvällä fiiliksellä taas jatkan. Joulukin jo melkein mielessä. Ruoka-asiat olen eilen ja tänään oikeastaan vaan täydellisesti sivuuttanut. En ajatellut niitä, mutta en myöskään syönyt juurikaan. Eilen olin vieläpä ilman lääkkeitä koko päivän, todistin itselleni pystyväni. Nyt tekisi mieli hurjasti jotain, en osaa eritellä mitä. Ehkä pistää pää lääkkeellä sekasin, tai istua vaan koko ilta tietokoneella. Jotain vaan.

Löysin syömishäiriöistentuki-palstan uudesta osoitteestaan, vaikka olen joku 2 viikkoa koittanut sitä metsästää. Sitä luen tosi kausittaisesti. On ihana lueskella ihmisten kokemuksia esim. Lapinlahdesta, ja hoidon saamisesta. Omaa tilannettani kun en voisi ikinä minnekään kuuluttaa. Toisaalta tällä hetkellä olo on ihan tervekin. En varmaankaan tai siis tiedän kyllä helvetin hyvin, että en syö tarpeeksi ja piste, mutta noin muuten. Henkinen olo on aika vahva. Jos näin jatkuu, niin varmasti pystyn muutaman päivän sisällä puuttumaan syömisiinikin rohkaisevasti. :)

Ei kommentteja: